Tiësto komt met nieuwe serie mix-albums

11-03-2011 @ 14:02

'Club Life Volume One - Las Vegas' is Tiësto's eerste mix-album sinds 'In Search of Sunrise', een van de meest succesvolle mix-verzamel series ooit. 'Club Life Volume One - Las Vegas' is het eerste album van een nieuwe Tiësto serie, waarmee 's werelds grootste DJ een nieuwe stap zet in zijn indrukwekkende carriére.

Het album, dat 5 april uitkomt, bevat 15 nieuwe tracks en remixes, allen naadloos aan elkaar gemixt door Tiësto. Artiesten zoals Kaskade, Diplo, Hardwell, Henrik B, Moguai en Marcel Woods zijn te horen op het album, naast remixes van Sultan en Ned Shepard, Angger Dimas, Alesso, Thomas Gold en Tiësto zelf. 'Ik wilde een frisse, nieuwe serie uitbrengen. Een serie die mijn nieuwe stijl, ontstaan door de jaren in de clubs, samenvat'.

Tiësto, a.k.a. Tijs Verwest, is een artiest die muzikale genres overstijgt. Hij was genomineerd voor een Grammy, heeft meerdere MTV awards gewonnen, opende de Olympische Spelen van Athene in 2004 en heeft een eigen wassenbeeld in Madame Tussauds. Met meer dan 7 miljoen volgers op Facebook en 130 miljoen hits op Youtube is Tiësto wereldwijd een legendarisch fenomeen.

http://www.tiesto.com/