finale Rob Acda Award 8 april in Patronaat Haarlem

29-03-2011 @ 09:21

Op vrijdag 8 april nemen vijf regionale talenten het in Patronaat tegen elkaar op in de finale van de zestiende editie van de Rob Acda Award. Against All Odds, THE RED17, We Stole The Zebra, 7th Street en Pilot Paco zijn de vijf bands die in de Dommelsch Zaal zullen strijden om de titel en het goed gevulde prijzenpakket. De winnaar gaat onder andere naar huis met het openingsoptreden van Bevrijdingspop Haarlem, een optreden op het Mixtream Festival en een backdrop van 6m2 en 500 buttons aangeboden door Merchandise.nl.

Benieuwd wie er dit jaar in de finale staan? Voorafgaand aan de finale hebben de finalisten drie nummers opgenomen in de VooDooVoX studio in Haarlem. Deze nummers zijn verzameld op een speciale finale cd die tot en met 8 april gratis te downloaden is op www.robacdaaward.bandcamp.com .

Publieksprijs
Tijdens de finale wordt niet alleen de band die de jury het beste weet te overtuigen, maar ook de band die de meeste stemmen krijgt van het publiek, beloond met een prijs.
De band die tijdens de finale de meeste publieksstemmen behaalt wint dit jaar een optreden in Café Stiel’s, 1000 stickers aangeboden door Merchandise.nl, en voor elk bandlid een Jack Daniel’s pakket. Verzamel dus al je vrienden, kennissen en familieleden en zorg ervoor dat jouw favoriete band er vandoor gaat met de publieksprijs!

Rob Acda Foto Award

Dit jaar zijn Sanne Glasbergen, Niels Watermulder, Caroline Homburg en Remco Brinkhuis de vier geselecteerde fotografen voor de Rob Acda Foto Award. Ieder van hen maakte een fotoserie van één van de voorrondes. Op vrijdag 1 april zal de jury de uiteindelijke winnaar via www.robacdaaward.nl bekend maken. De foto’s van de winnaar zullen op 8 april geëxposeerd worden in de foyer van Patronaat, tijdens de finale van de Rob Acda Award. Daarnaast krijgt de winnaar foto-opdrachten voor onder meer LiveXS en Bevrijdingspop en €300,- aan fotodrukken bij Coloron.

Details
De finale van de Rob Acda Award 2010/2011 met Against All Odds, THE RED17, We Stole The Zebra, Pilot Paco en 7th Street is op vrijdag 8 april in de Dommelsch zaal van Patronaat. De zaal gaat open om 19:30. Het programma begint om 20:00. Kaarten kosten €7,50 en zijn nu te koop.

Zorg dat je op tijd bent, want voor de eerste 275 bezoekers (boven de 18) staat er namelijk een welkomstdrankje van Jack Daniel’s klaar!

Ter gelegenheid van de finale is er een promotiefilmpje gemaakt, welke hier te zien is: http://www.youtube.com/watch?v=xDbWfpEbUac