Armada Music drie keer op rij beste label ter wereld

12-03-2011 @ 13:59

Armada Music is deze week bij de International Dance Music Awards in Miami voor het derde jaar op rij tot ‘Best Global Record Label’ gekozen.

Armin van Buuren won onder andere de award voor ‘Best Global DJ’, ‘Best Trance Track’ en ‘Best Radio Mix Show’.

Maykel Piron, de Managing Director en medeoprichter van Armada Music, prolongeerde zijn titel als ‘Best Record Label Executive’.

Armin van Buuren, die in 2010 als eerste DJ ooit voor de vierde keer tot nummer één DJ in de DJ Mag Top 100 werd verkozen, ontving ook bij de IDMA’s de award voor ‘Best Global DJ’. Daarnaast werd zijn samenwerking met Sophie Ellis-Bextor, ‘Not Giving Up On Love’ beloond met de award voor ‘Best Trance Track’. A State of Trance, zijn radioshow die dit jaar zijn 10de verjaardag en 500ste episode bereikt, werd beloond met de award voor ‘Best Radio Mix Show DJ’, evenals voor ‘Best Podcast’. Zijn A State of Trance 2010 compilatie ontving de award voor ‘Best Full Lenght DJ Mix’.

International Dance Music Awards 2011 – Armada Music:
Best Global Record Label - Armada Music
Best Record Label Executive - Maykel Piron
Best Global DJ - Armin van Buuren
Best Trance Track - Armin van Buuren feat. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love
Best Radio Mix Show DJ - Armin van Buuren - A State of Trance
Best Full Length DJ Mix - A State of Trance 2010 - Armin van Buuren
Best Podcast - A State of Trance Podcast - Armin van Buuren

De International Dance Music Awards, officieel onderdeel van de Winter Music Conference in Miami, staan bekend als de toonaangevende awards in de international dance muziekindustrie. Binnen 56 categorieën werden awards uitgereikt. Met meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen is de Winter Music Conference in maart het hoogtepunt voor vele DJ’s, artiesten, promotors en clubbers.

www.armadamusic.com