Utrecht componeert nieuw festival! SETfest op 14 mei

11-03-2011 @ 16:06

-een nieuw concept, een nieuwe locatie, een nieuw festival-

Binnen het circuit gonsde al het een tijdje, maar nu is het officieel: Het Symphonica Elektronica Festival (SET) op de Haarrijnse plas in Utrecht. Het leukste festival van 2011 met het accent op anders. Een diverse en frisse line up op onverwachte stages. Symphonica Elektronica Festival is een festival waar elektronische muziekstromingen centraal staan. Denk hierbij aan alle verschillende stijlen, van House tot Hip Hop en van Techno tot Balkan. Zolang het maar elektronische invloeden heeft.

Setfest” zal plaatsvinden op zaterdag 14 mei op de Haarrijnse Plas te Utrecht. Op Set Fest komt ook een theater stage namelijk, het 6% theater. Het 6% theater is een toneel en kleinkunst stage, een duidelijke statement tegen de huidige kabinetsplannen. Verfrissende leuke optredens waar je onder het genot van een hapje en een drankje even relaxed kan pootje baden. Het nieuwe recreatie terrein de Haarrijnse Plas leent zich perfect voor Set Fest. Aan het water, op een strand en goed bereikbaar. De eerste editie van Set Fest zal staan als een huis en gaat zeker uitgroeien tot een “ik was erbij!” momentje.

De muzikale programmering:
Aeroplane (BE)
Mauro Picotto (IT)
Tiefschwarz (DE)
T.Raumschmiere LIVE (DE)
Fritz Kalkbrenner (DE)
Boemklatsch
Wicked Jazzsounds LIVE
Kees van Hondt

Filterheadz LIVE (BE)
Melon
Black Sun Empire
Nuno Dos Santos
San Proper
Eric de Man
Kypski
Pitto
Kraak Noch Smaak

Cardboard Motel LIVE (exclusief eerste optreden nieuwe act Loops)
Bojcot Selectah
Patski
Wiekes
Roonigan
(UK)
Armin Pillen
Maurice
303F


Hosting by Pax and Moraalridder

De Officiële Pre Party’s:
19 maart Dave Clarke @ Symphonica Elektronica Festival Pe-Party, Winkel van Sinkel Utrecht
16 april Dr. Lektroluv @ Symphonica Elektronica Festival Pre-Party, Winkel van Sinkel Utrecht
Tickets zijn verkrijgbaar www.setfest.nl

Tickets
Symphonica Elektronica Festival vindt zaterdag 14 mei plaats op de Haarrijnse Plas naast de A2 bij Utrecht. Vanaf 7 maart gaan de Early Bird kaarten in de verkoop. Deze kosten slechts € 22,- ex fee en zijn verkrijgbaar via www.setfest.nl. Normale tickets kosten 27,50 ex fee. Ben er snel bij want op is op!