Extra concert van Faithless in Groningen op 24 maart

02-02-2011 @ 16:53

Op donderdag 24 maart geeft Faithless een extra concert in het Martiniplaza in Groningen. Het concert in het Klokgebouw in Eindhoven is uitverkocht. 

De charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong wisten wederom een energieke show neer te zetten in een uitverkocht Ahoy eind vorig jaar. Ook de show die de band gaf in het Westerpark in Amsterdam afgelopen zomer was volledig uitverkocht. De band heeft aangegeven na deze twee optredens in maart – in ieder geval voorlopig – geen concerten meer te zullen geven in Nederland.

Midden jaren '90 was Faithless een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Opvallend is de in de dancemuziek zeldzame samenstelling: De line-up van Faithless bestaat uit onder andere gitaren en drums in plaats van enkel een dj en zanger. Debuutsingle ‘Salva Mea’ uit 1995 was een grote hit in clubs en later ook in de hitparades. Met performances van latere succesnummers als 'God is a DJ', 'Insomnia', 'I Want More' en 'We Come One' staat Faithless immer garant voor een energieke live show.

FAITHLESS

Donderdag 24 maart 2011
Martiniplaza - Groningen
Vrijdag 25 maart 2011 UITVERKOCHT
Klokgebouw - Eindhoven
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur