Armin van Buuren passeert 2 miljoen friends op Facebook

31-01-2011 @ 21:22

De Facebook pagina van DJ/producer Armin van Buuren heeft meer dan 2 miljoen 'likes', oftewel mensen die zijn nieuws en updates volgen. Zijn pagina op het populaire sociale medium krijgt wekelijks 50.000 nieuwe aanmeldingen. De Verenigde Staten, Mexico en Groot Brittannië zijn de drie landen waar de meeste gebruikers vandaan komen.

De Facebook pagina is sinds de zomer van 2009 in gebruik en heeft binnen 1,5 jaar dus 2 miljoen 'likes' gegenereerd. Op de pagina kunnen mensen niet alleen naar Armin's muziek luisteren, maar worden ook op de hoogte gehouden van nieuws, nieuwe releases, video's en anders informatie over en rondom van Buuren.

De Nederlandse DJ, al vier jaar op rij #1 DJ in de toonaangevende DJ Mag Top 100, is genomineerd voor 8 International Dance Music Awards, waaronder voor 'Best Global DJ' en 'Best Trance Track' en 'Best Commercial Dance Track' voor zijn samenwerking met Sophie Ellis-Bextor en tweede single van zijn 'Mirage' album. De focus voor de komende tijd ligt op de release van de Armin Only - Mirage DVD, die eind februari zal worden uitgebracht. De Blu-Ray/DVD bevat de beelden van zijn Armin Only show in de Jaarbeurs in Utrecht van November 2010, inclusief vele extra's. Op 4 februari is 'Armin Only Mirage - The Music' al verkrijgbaar op iTunes, met alle hoogtepunten van de show in hoge geluidskwaliteit.