Nieuw album van BLØF heet "Alles blijft anders"

20-12-2010 @ 11:49

De titel van het nieuwe album van BLØF wordt “Alles blijft anders". Het album is vanaf eind februari 2011 verkrijgbaar. Het tiende album van BLØF is opgenomen in de legendarische Hansa Studios in Berlijn, waar ook David Bowie, REM, Depeche Mode en Snow Patrol opnamen. Anton Corbijn maakte het artwork en de foto’s voor “Alles blijft anders". Hiermee is een lang gekoesterde wens van zowel de fotograaf als de band in vervulling gegaan, want een samenwerking tussen de band en Corbijn stond al lang op het verlanglijstje.

Het nummer 'Wijd Open’ wordt door BLØF gratis weggegeven aan iedereen die een nummer aanvraagt voor 3FM Serious Request. 'Wijd Open’ staat uiteraard ook op het album “Alles Blijft Anders". Bekijk hier de versie van 'Wijd Open' zoals door de band bij Giel Beelen op 3FM heeft gespeeld.
BLØF slaapt tijdens Serious Request in de nacht van 23 op 24 december in het Glazen Huis en de band speelt op 24 december in Eindhoven als laatste act tijdens de finale van 3FM Serious Request. BLØF begeleidt de drie DJ’s muzikaal tijdens hun tocht vanuit het Glazen Huis naar het grote podium waarop de eindstand van de actie bekend zal worden gemaakt. Van deze finale doen 3FM op radio en BNN/NOS voor televisie gezamenlijk vanaf 19.30 uur live verslag op Nederland 3. Omdat dit jaar het Glazen Huis in Eindhoven staat hebben de mannen van BLØF ook nog eens een speciale versie van het nummer 'Wijd Open' opgenomen met de pakkende titel 'Eindhoven'. Er worden van deze versie 1000 singles geperst door Emi Music en verkocht op en rondom de Markt in... Eindhoven!

http://www.youtube.com/

http://www.blof.nl/