Nieuwe single Jan Smit "Niemand zo trots als wij"

15-12-2010 @ 21:38

Bijzondere gebeurtenissen in het leven zijn een bron van inspiratie. Zo schreef Jan Smit naar aanleiding van de geboorte van zijn dochter Emma de prachtige en indringende ballad “Niemand Zo Trots Als Wij”. Het staat buiten kijf dat het nieuwe nummer alles in zich heeft om bij menigeen een gevoelige snaar te raken: niet alleen om de tekst, maar zeker ook door de intense en pure manier waarop Jan zijn liedje brengt!

Niemand Zo Trots Als Wij” verschijnt op 7 januari 2011 en maakt deel uit van een drieluik. Pure verwennerij voor de Jan Smit fan, die met dit drieluik in het bezit komt van maar liefst negen nog niet eerder verschenen tracks! Zo bevat het eerste deel bijvoorbeeld “Mijn Volendam”, door Jan en producers Tol & Tol geschreven als leader van de succesvolle Palingsoap, maar nu voor het eerst door Jan zelf uitgevoerd.

Daarnaast zijn er veel nieuwe livenummers op de drieluik te vinden, die opgenomen zijn tijdens Jans Leef Je Uit! Concerttour 2010, die komend weekeinde met twee uitverkochte Ahoy optredens zal worden afgesloten!

Het derde en laatste deel van de drieluik bevat de eerste opnamen die Jan maakte voor zijn Engelstalige album, plus een uitgebreide Bryan Adams medley die tijdens de eerdergenoemde concerttour werd opgenomen!