DJ's Taras van de Voorde en Jeff Moore tekenen bij 1Management

05-12-2010 @ 18:10

De Rotterdamse artiesten Jeff Moore en Taras van de Voorde zijn vanaf 1 november 2010 exclusief te boeken bij DJ Agency 1Management. Ze maken onderdeel uit van een nieuwe techno/techhouse-tak binnen het boekingskantoor.

De afdeling is in september 2010 opgericht door Erick Eerdhuizen (Erick E) en wordt geleid door Niels Brands, een ervaren rot binnen het genre en tevens manager van Joris Voorn. Deze tak richt zich op de genres house en techno en gaat terug naar de basis. Daarbij wordt een brede benadering van het genre gehanteerd, zoals het werd gedraaid in de legendarische Club RoXY. Naast Taras van de Voorde en Jeff Moore maken ook Bjorn Wolf, Timo Romme, Youri Donatz en Erick E onderdeel uit van de nieuwe divisie.

Taras en Jeff hebben al veel bereikt. Zo zijn ze beiden resident dj van Catwalk Rotterdam en hebben ze o.a. opgetreden in de Cocoon Club (Frankfurt), Café d'Anvers, op Awakenings en Dance Valley. Maar ook op productiegebied staan ze niet stil. Taras staat overal in de charts: '1998' is een van de meest gedraaide tracks van afgelopen zomer en behaalde de #1 positie in de gerenommeerde Resident Advisor Top 50 Chart. Niet alleen het publiek op de dansvloer maar ook dj's overal ter wereld zijn razend enthousiast. Er is support van zwaargewichten als Pete Tong, Richie Hawtin en Luciano, die na het uitbrengen van deze track Taras' werk op de voet volgen.

Taras en Jeff draaien de komende tijd onder andere op Awakenings in de Graansilo, Bjorn Wolf's Imhouse in Mezz, Club AIR, 't Paard van Troje en Trouw. 1Management is trots op de twee Rotterdamse aanwinsten. Met het tekenen van Taras van de Voorde en Jeff Moore vertegenwoordigt 1Management de meeste relevante opkomende namen op house- en technogebied. 

www.myspace.com/djtaras

www.myspace.com/djjeffmoore

www.1management.nl