IMHOUSE: Bjorn Wolf invites Gel Abril & Taras van de Voorde

18-11-2010 @ 22:27

Net het Amsterdam Dance Event achter de rug staat de volgende editie van IMHOUSE alweer voor de deur van de architectonische eyecatcher van de stad Breda: poppodium Mezz. Voor deze editie hebben de organisatoren de Israëliër Gel Abril weten te strikken. De DJ en producer die vooral bekend is geworden door zijn hits Very Wrong, Miranda en Spells Of Yoruba kwam dit jaar wederom met een über sterke klapper van een remix op de planken voor niemand minder dan Dennis Ferrer, Sinfonia Della Notte. Naast zijn drukke DJ en producer schema runt Gel Abril a.k.a Roy Brizman ook nog zijn eigen label; Be As One Imprint. De kommandeure der IMHOUSE zijn dan ook erg vereerd met de komst van deze grootheid.

Gel Abril - Spells Of Yoruba (Shlomi Aber remix)

Naast Gel Abril zijn de heren van IMHOUSE ook zeer verheugd met de komst van één van Neerlands meest veelbelovende talenten: Taras van de Voorde. Van de Voorde’s track 1998 is inmiddels wereldfaam. De reacties liegen er niet om.
Niet alleen op de dansvloer, maar ook DJ’s overal ter wereld zijn razend enthousiast. Het is één van dé meest gedraaide tracks van de zomer van 2010. Met support van zwaargewichten als Pete Tong, Richie Hawtin en Luciano, die na het uitbrengen van deze track zijn werk op de voet volgen.
1998 behaalde ook de #1 positie in de gerenommeerde Resident Advisor Top 50 chart.

Taras van de Voorde - 1998

IMHOUSE's Bjorn Wolf is de laatste tijd nergens anders te vinden dan in de studio om zijn producerskunsten uit te voeren. Dat bleek vruchtbaar, want de tracks kregen o.a. support van John Acquaviva en James Zabiela. Mooie opstekers voor de Bredase DJ en producer. De 10e IMHOUSE editie vond onlangs plaats op het Amsterdam Dance Event. Bjorn Wolf: “Het was prachtig om daar tussen de groten der aarde als Cocoon, Ovum en Minus te staan. Maar stiekem vind ik het nog mooier om de internationale toppers naar het zuiden te halen en ze te laten zien dat Breda niet voor niets de broedplaats van de Nederlandse DJ scene is! “

IM HOUSE mix: Bjorn Wolf & Taras van de Voorde

Mede organisatoren en de creatieve geesten achter het IMHOUSE concept, Izaakson en Pieter Versteeg zijn natuurlijk ook van de partij. Te verwachten: een geschifte dj set van beide heren.

IMHOUSE: Bjorn Wolf invites Gel Abril & Taras van de Voorde
Line up: Gel Abril, Taras van de Voorde, Bjorn Wolf, Izaakson en Pieter Versteeg
Datum: 27 november 2010
Locatie: Mezz, Keizerstraat 101, Breda
Tijd: 22:00 - 03:45
VVK: 11, - http://programma.mezz.nl/Program.aspx?id=25235
Deur: 13, -

Bekijk de trailer: http://www.youtube.com/

www.imhouse.nl | www.facebook.com/imhouseNL | www.youtube.com/imhouseNL