Klerkx & the Secret brengt album uit bij [PIAS]

04-12-2010 @ 15:27

Klerkx & the Secret brengt op 28 januari het album ‘Undertones’ uit bij [PIAS]. Het multitalent Rob Klerkx is bij het grote publiek bekend als drummer van Moke; als songwriter legt hij met zijn nieuwe album een duidelijk statement neer.

Met ‘Undertones’ kruipt Klerkx & the Secret onder de huid van het bewustzijn. Met expliciete teksten over liefde, dood en teloorgang worden dromen tot leven gebracht. Op zoek naar de essentie weet Klerkx zich ondersteund door een gedragen, zuivere en summiere begeleiding van pianist Bart Wolvekamp. In deze sfeer laat Rob Klerkx als nimmer tevoor zijn gevoel spreken, zonder daarbij de identiteit van Klerkx & the Secret te laten varen: integer, uitgesproken, contrastrijk en melodieus.

De eerste single ‘People’ is nu uit. Speciaal voor de fans is er tijdelijk via de website www.klerkxandthesecret.com een gratis nummer te downloaden in de vorm van 'Save a Prayer', een zeer sfeervolle vertolking van de single-klassieker van Duran Duran.

Onder begeleiding van zijn liveband met Jelle Paulusma, Jaromir Fernig, Theo Sieben, Bram Hakkens, Gideon Ferrero en Gusta Geleijnse, wordt op dinsdag 1 februari wordt het album gepresenteerd in de bovenzaal van Paradiso.

Op 13 januari zal Klerkx & the Secret een deel van het album ten gehore brengen tijdens een intiem akoestisch optreden op het Eurosonic Festival in Groningen tijdens de [PIAS] showcase.