Danny Nicolay met Roel van Velzen in Theater Carré

03-12-2010 @ 21:26

Zanger Danny Nicolay staat op 28 februari samen met Roel van Velzen in Theater Carré in Amsterdam tijdens de laatste show van de zanger en coach van The Voice of Holland. Danny werd namelijk eerder deze week compleet onverwacht door Van Velzen en het publiek, tijdens zijn theatershow, verkozen tot The Voice of Almere.

Danny : 'Ik weet niet wat me overkomt. Ik was gezellig als publiek te gast bij de theatershow van Van Velzen toen hij plotseling als onderdeel van zijn show, zijn muzikanten geblinddoekt de zaal instuurde om op zoek te gaan naar The Voice of Almere. Ik werd samen met een meisje uit het publiek gehaald en op het podium moesten wij, begeleid door Roel en zijn band, een lied zingen uit het liedjesboek van Van Velzen. Ik koos voor 'Let it be' van The Beatles en zij voor een nummer van Anouk en daarna mocht het publiek via applaus beslissen en werd ik gekozen. Het was zo te gek, het publiek ging helemaal uit z'n dak toen ik stond te zingen, kippenvel.'
Deze week verscheen de nieuwe single '1000 Sterren' van de zanger. Een nummer wat hij opnam op advies van Thomas Berge en zijn manager. De single ondersteunt ook de nieuwe website www.neverforgetyou.nl. Op deze site kan men een pagina aanmaken voor overleden mensen en huisdieren. Danny draagt zijn nieuwe single daarom ook op aan een aantal overleden dierbaren onder wie Peter, zijn schoonvader, Rowena zijn vorige vriendin en natuurlijk aan Cor Aaftink, zijn goede vriend en mentor.

http://www.youtube.com/watch?v=uUAE5kwBFs8