“Just Conny” nieuw album van Connie Breukhoven

12-11-2010 @ 17:32

Connie Breukhoven, is een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Met haar bijzonder warme en prettige stem werpt zij nu een eigen licht op het easy listening/jazzgenre.
Conny brengt met haar album “Just Conny” het perfecte warme geluid voor de komende koude winterdagen. In samenwerking met producer, arrangeur en componist Piet Souer, die verantwoordelijk is voor de rijke arrangementen en de productie, heeft Conny een prachtig album gerealiseerd.
Er is met hart en ziel aan dit album gewerkt, en zoals Conny zelf zegt; “Deze cd is voor mij anders, dan wat ik tot nu toe heb gedaan. De opnamen zal ik niet snel vergeten, want ik was overmand door emoties.
Toen het eerste nummer opgenomen was, wist ik het zeker,  het moest en zou een cd worden die honderd procent mijn gevoel zou weergeven en waarin eenieder zich herkent. Ik heb met al mijn gevoel en vanuit mijn hart gezongen.
Niet eerder heb ik met zoveel liefde, plezier en passie in de studio gestaan en nooit had ik durven dromen dat dit het resultaat zou zijn. Ik voel mij een gezegend mens dat ik mijn emotie met die van u mag delen, want: als je niet kunt delen dan kun je ook niet vermenigvuldigen
”.

De 15 tracks van het album:
·          I Don’t Want To Talk About It.
·          Unusual Way
·          Besame Mucho
·          One
·          How Blue Can You Get
·          The Man I Love
·          The Summer Wind
·          Nobody’s Wife
·          Should I Care
·          Autumn Leaves
·          You Go To My Head
·          Baby I Am A Fool
·          Someday You Want Me
·          Remember
·          Smile

Het album “JUST CONNY” is vanaf 12 november zowel online als bij alle muziekwinkels te verkrijgen.

WWW.JUSTCONNY.COM