Danny Heden gaat voor een "Beschuitje"

07-11-2010 @ 19:51

De uit Zwolle afkomstige Danny Heden (1990) was als kleine jongen al bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden. Zingen zit hem dus in het bloed.
Als 16-jarige kwam hij in contact met Jan Kisjes uit Dalfsen en nam in de JK Studio zijn eerste cd op met 11 cover nummers getiteld: "Op komst".
Daarna verscheen in 2007 "Kus me", "Vrouw van mijn dromen". Beide nummers zijn ook geschreven door Jan Kisjes. Met "Vrouw van mijn dromen" behaalde Danny in de regiotap "Zijn superster". Eind 2007 verscheen het door Bram Koning geschreven nummer "Eén nacht met jou". Daarna werd "Zou jij bestaan" in 2008 opgenomen bij Hans Aalbers Recording Studio’s in Nederhorst den Berg en uitgebracht bij Pink Records. Voor dit nummer schreef de moeder van Danny de tekst en muziek en ook dit nummer behaalde een superster in de regiotap. En met verdere steun van Radio NL, TV Oranje, Sterren.NL en TV Oost.
Dit nummer werd opgevolgd door "Margarita", wederom geschreven door Jan Kisjes, "Zij is mijn lot", (weer van Bram Koning). Het succes van "Zij is mijn lot " blijft ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt en dus trekt Danny met regelmaat het land in voor optredens.

Danny was als kind eigenlijk al dol op beschuit. Met hagelslag, muisjes of gewoon kaas. Iedereen kent wel de uitdrukking dat je met een bepaald iemand best wel een beschuitje zou willen eten. En dat is net datgene waar Danny zijn nieuwste single over gaat. Het nummer “Beschuitje ” is geschreven door Jeannette Ekkel en gearrangeerd door Willem Mulder.
Het is een vrolijke meezinger geworden. De videoclip is te zien o.a. bij Tros Sterren.nl, TV Oranje, YouTube.

http://www.dannyheden.nl/

download