My Chemical Romance rocks

05-11-2010 @ 16:17

Op 19 november verschijnt het nieuwe album van My Chemical Romance, getiteld Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys. Dit album is geproduceerd door Rob Cavallo die ook verantwoordelijk was voor het succes van The Black Parade, het vorige studioalbum van de Amerikaanse band. Naast ex-megahit Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) zijn 14 andere tracks op het album te vinden.  
     
Onlangs was My Chemical Romance in Nederland voor een concert in de Melkweg in het kader van de ‘World Contamination Tour’. Na interviews met onder andere nu.nl, Revolver's Lust For Life en OOR heeft de band zich van zijn beste kant laten zien tijdens het uitverkochte concert. Niet alleen de jonge fans die al in alle vroegte voor de deur lagen waren erg onder de indruk van de show, ook serieuze muziekliefhebbers wisten het optreden te waarderen. Lees hier bijvoorbeeld de lovende recensie van OOR.
     
My Chemical Romance beleefde in 2004 succes met het album Three Cheers for Sweet Revenge. Hun doorbraak bij het grote publiek kwam echter pas twee jaar later, met het derde studioalbum The Black Parade. Op dit album zijn onder andere de hits Welcome To The Black Parade en Teenagers terug te vinden. My Chemical Romance staat bekend om hun bombastische melodieuze rock onder leiding van de opvallende frontman Gerard Way.
 
MY CHEMICAL ROMANCE ROCKS
Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys
Release: 19 november 2010
warner music

www.mychemicalromance.com