Boekingen TVOH exclusief bij Het Boekingsburo

27-10-2010 @ 21:45

Kandidaten van de kijkcijferhit 'The voice of Holland' exclusief te boeken bij Het Boekingsburo.nl.

The voice of Holland is de ultieme talentenshow, waarin het werkelijk gaat om talent.
Er is geen plek voor eendagsvliegen of wannabes. Alleen 'the best of the best' is goed genoeg; de beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is dé zoektocht naar een nieuwe Nederlandse ster. Naar iemand met grote klasse, met blijvend impact en een heel eigen geluid. Wekelijks zitten miljoenen mensen aan de buis gekluisterd om het muziekspektakel op de voet te volgen.

Het Boekingsburo.nl
Het Boekingsburo.nl, onderdeel van AT Productions, zal exclusief de boekingen van de finalisten gaan verzorgen. Zodra de deelname van een finalist aan de liveshows is beëindigd zal deze beschikbaar zijn voor boekingen. Op dit moment zijn de agenda's nog gesloten, maar het is wel alvast mogelijk om aanvragen onder voorbehoud van gage en beschikbaarheid kenbaar te maken.

8ball Music

De finalisten van 'The voice of Holland' krijgen een muziekcontract bij 8ball Music aangeboden als onderdeel van het programma. 8ball Music is een jong, onafhankelijk muzieklabel en behartigt de belangen van onder meer Alain Clark, Miss Montreal en Bertolf.

www.hetboekingsburo.nl
www.8ballmusic.nl/

www.thevoiceofholland.com/