Roxeanne & André Hazes jr. 'Van jou, voor jou'

21-09-2010 @ 20:14

Er staat heel wat gebeuren rondom de release van ‘Van jou, voor jou’ van Roxeanne en Andre jr. Hazes! Het album staat gepland voor donderdag 23 september, de dag dat hun vader Andre Hazes, 6 jaar geleden alweer, overleed.
Rox en Dre jr. hebben uit het immense repertoire aan liedjes van hun vader, hun absoluut favorieten uitgezocht. Zo staan er nu 4 duetten op ‘Van jou, voor jou’ en van ieder 5 solo stukken.

De tracklisting:
Duetten zijn: 'Over en uit', 'Ik kan je niet vergeten', 'Feestmedley' en 'Soms doet het zo’n pijn'.
Roxeanne: 'Ik laat je gaan', 'Eenzaam zonder jou', 'Ik leef mijn eigen leven', 'Geef mij je hart', 'Want ik hou van jou'.
Andre jr.; 'Waar ben jij', 'Blijf bij mij', 'Wat een ander ook zegt', 'Wat kan ik doen om dit te helen', 'Laat me even'.

"Soms doet 't zo'n pijn" is de eerste single van het album. Het is een nieuw nummer in de Andre Hazes-stijl, en geschreven door Rosetty de Ruiter, die vroeger in het orkest van de grote Hazes speelde. 

Al met al is ‘Van jou, voor jou’ een prachtig, emotioneel en muzikaal document geworden! Met achter de productionele knoppen John van de Ven, de man die ook bij vader Andre achter de tafel zat. Ook werd het album opgenomen in de studio van Hans Aalbers, wiens studio ook het decor vormde voor een groot aantal Andre Hazes albums.
Van jou, voor jou’ is een absolute must voor de fans van de liedjes van Andre Hazes; een prachtig eerbetoon op formidabele wijze uitgevoerd door diens kinderen Roxeanne & Andre jr.
Op 22 september zijn Roxeanne en Andre jr te gast bij Paul de Leeuw in de MaDiWoDoShow
Op 25 september zendt de TROS een TV special uit

ROXEANNE HAZES & ANDRÉ HAZES JR.
Van jou, voor jou
emi music