Zware aanrader: Bring Me The Horizon

20-09-2010 @ 14:41

De Engelse metalband Bring Me The Horizon werd een wereldwijd fenomeen dankzij MySpace (bijna 500,000 vrienden en de muziek 45 miljoen keer beluisterd). Ze hebben wereldwijd getoerd en zijn nu klaar om hun nieuwe album uit te brengen getiteld: There Is A Hell, Believe Me I’ve Seen It, There Is A Heaven, Let’s Keep It A Secret.
BMTH deelde het podium met bands als Lostprophets, Bleeding Through en The Haunted, om er maar een paar te noemen. Ze speelden zalen in Australië, Europa, Mexico, Japan, Rusland en Amerika helemaal plat. De band rond nu hun tweede Vans Warped tour af en is, wederom, de band met de hardste pits en de grootste rijen voor signeersessies.
Het vervolg op het succesvolle album ‘Suicide Season’, is voorzien van een prettig lange titel “There is a Hell Believe Me I’ve Seen It – There is a Heaven, Lets Keep it a Secret”, en is net als het eerste album, opgenomen in Zweden met producer Fredrik Nordström (Arch Enemy, Dimmu Borgir) en bevat gastoptredens van Josh Scogin van The Chariot, Josh Franceschi (YouMeAtSix), Sonny Moore en Lights en met extra elektronica van KC Blitz die al eerder meewerkte aan het the Cut Up remix album.
Dit album is een grote stap in de bands ontwikkeling qua composities en songwriting en zal zeker een hoop teweeg brengen!

Concerten in de Melkweg (Amsterdam) en AB (Brussel), tijdens de tour in november 2009 waren beide uitverkocht.
Een nieuwe Europese tour staat gepland voor 2011.

BRING ME TO THE HORIZON
There is A Hell, Believe Me I’ve Seen it, There Is A Heaven Let
genre: Metal / Deathcore
label: Visbile Noise
release: 04-10-2010

http://bmth.hyves.nl/
www.myspace.com/bmth