SANDRA VANREYS NEDERLANDSTALIG ALBUM 'PUUR'

13-09-2010 @ 10:16

Al meer dan 25 jaar is Sandra Vanreys actief in de Nederlandse country scene. Zij bracht diverse Engelstalige country albums uit en in 2008 verscheen haar Best Of CD naar aanleiding van haar 25 jarig artiestenjubileum.
Als Songwriter schrijft Sandra een groot deel van haar repertoire zelf. De basis van haar succes lag vooral in Engelstalig werk. De verrassing is dan ook groot als zij in mei 2010 een Nederlandstalig album uitbrengt onder de titel "Puur". Een album met 12 Nederlandstalige nummers waarvan Sandra 8 liedjes zelf heeft geschreven. Mooie inhoudelijke teksten en de songs zijn vooral puur te noemen door de muzikale invulling. Dit najaar start zij haar A-Concerttour door Oost Gelderland en zal zij in diverse theaters en dorpshuizen optredens verzorgen.
Sandra vertegenwoordigt een heel eigen geluid, heeft een uitermate sympathieke uitstraling en weet elk publiek voor zich te winnen. Vooral het country genre draagt zij een warm hart toe.

Gedurende haar carriere is zij door het Nederlandse country publiek 8 maal uitgeroepen tot Nederlands #1 countryzangeres. Tevens is Sandra betiteld tot millennium countryzangeres van Nederland. Een unieke prestatie. In Amerika schitterde zij voor 42 miljoen kijkers (!) in de live uitgezonden Tv show Nashville Now en verzorgde zij optredens in binnen en buitenland.
Ze toerde o.a. door Engeland, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland,
Tsjechië, België, Canada, Amerika, Guatemala, Spanje en Turkije.

Sandra schrijft ook Engelstalig country- en pop/rock getint repertoire.

Van het eerder dit jaar verschenen album "Puur" is de promotiesingle "Leven met jou" uitgebracht ter ondersteuning van de release van haar album.

voor de concertagenda check :
http://sandravanreys.nl/index.htm