JOERI PLAIZIER Debuutalbum Vandaag is vandaag

04-08-2010 @ 12:22

Vanaf zijn jeugd heeft Joeri Plaizier maar één grote passie, zingen. Maar het zal nog enkele jaren duren voordat er iemand van een artiestenbureau een telefoontje ontvangt met de vraag of het mogelijk is eens naar Joeri Plaizier te komen luisteren. Natuurlijk denk je in eerste instantie aan een trotse vader of moeder welke ervan overtuigt is dat hun kind net iets beter kan zingen dan de rest van Nederland. Maar nee, het is iemand uit de plaatselijke horeca die al veel zangers en zangeressen voorbij heeft zien komen maar in dit geval het gevoel niet kwijtraakt iets heel speciaals te hebben gezien. En ja, ook het artiestenbureau was er snel van overtuigd in Joeri Plaizier een ruwe diamant te hebben gevonden, een talent in de dop zoals je ze niet elke dag tegenkomt!
Maar talent alleen is niet de basis voor een eventuele succesvolle carrière. Het afsluiten van zijn studie aan de middelbare hotelschool en het werken aan zijn stem en persoonlijkheid hebben ertoe geleid dat Joeri Plaizier, anderhalf jaar na de eerste ontmoeting met het artiestenbureau, heeft besloten om samen, met DMC management en DMC records, de volgende stap te nemen naar een fulltime zangcarrière. Dit resulteerde, in de nazomer van 2010, na 1,5 jaar intensief werken tot het eindresultaat van zijn debuutalbum “Vandaag is vandaag”.
Het resultaat is boven alle verwachtingen, en Joeri zal hiermee duidelijk zijn visitekaartje gaan afgeven in de muziekwereld. Vele optredens later en na nog meer groeimomenten is Joeri Plaizier nu zo ver zich aan heel Nederland te willen presenteren.

JOERI PLAIZIER - VANDAAG IS VANDAAG
Bestelnr CD: DMC 699523
Release: 27-08-2010
label: DMC
distributie: heartselling

http://www.joeriplaizier.nl/