RONALD VAN GELDEREN MAAKT REMIX NIEUWE SINGLE SKUNK ANANSIE 'MY UGLY BOY'

03-08-2010 @ 10:46

Dj / producer Ronald van Gelderen heeft de nieuwe single van Skunk Anansie gemixt. Het nummer ‘My Ugly Boy’ - afkomstig van het nieuwe album van Skunk Anansie: ”Wonderlustre”, dat op 13 september uitkomt – verschijnt eind augustus als digitale download. Van Gelderen werd benaderd door de muziekmaatschappij van Skunk Anansie om zijn creativiteit in de single te verwerken.
Na een geslaagde comeback dit jaar met optredens op Pinkpop en Rock Werchter, het afleveren van een ”Best Of” album en de release van hun nieuwe single ”My Ugly Boy” is Skunk Anansie weer helemaal terug! Naast de officiële release van My Ugly Boy, besloot de band dat er ook een remix moest komen. Met al vele succesvolle producties en remixen op zijn naam werd Nederlands bekende dj/ producer Ronald van Gelderen gevraagd zijn hand te leggen op de nieuwe single.

Ronald van Gelderen - vooral bekend om zijn energieke uplifting euforische sound, en zijn extravagante voorkomen - paste helemaal in het plaatje thuis waar Skunk Anansie naar zocht. Ronald heeft een ijzersterke remix afgeleverd met die typische ‘van Gelderen sound’. Een combinatie van rollende beats en snijdende synths, met daarin verwerkt de briljante stem van Skin; gevolgd door gitaren en drums van de band. Na persoonlijke goedkeuring van de band, staat de release van de remix gepland op eind augustus.

Voor meer informatie: www.ronaldvangelderen.com