TOUR IRON MAIDEN GROOT SUCCES

23-07-2010 @ 18:42

Wat nou recessie? De nieuwe tour van Iron Maiden is een groot succes! De band heeft uitverkochte arenashows in Canada en de Verenigde Staten achter de rug en volgende week vrijdag trappen de oude rockers het Europese gedeelte van hun tour af. Eind augustus staat Iron Maiden op het Belgische Pukkelpop.
 
In een interview met www.noisecreep.com laat frontman Bruce Dickinson weten zijn fans niet te naaien. “Onze kaartjes kosten geen 250 dollar en je betaalt geen 50 dollar voor een hotdog. Een Iron Maiden show is niet voor de elite. Het is geen show van The Eagles waar het publiek net zo oud als Don Henley is. Hoe saai is dat? Ik ben 51. Ik zou me van kant maken als ik alleen maar oude lullen in de zaal had staan. In ieder geval zou ik er een volgende keer zelf niet meer bij zijn. Onze show moet zo dirty, smelly and sweaty mogelijk zijn. Als je daar niet van houdt, blijf dan thuis.

Iron Maidens nieuwe album ‘The Final Frontier' verschijnt 13 augustus. Het nummer ‘El Dorado' is al gratis te downloaden.
Op hun website is tevens de video te zien van The Final Frontier.