EXTRA CONCERT JOE BONAMASSA IN BREDA

19-07-2010 @ 11:36

Bluesgitarist Joe Bonamassa geeft dit najaar al een concert in de Oosterpoort in Groningen en in Carré in Amsterdam. Op zaterdag 6 november komt daar een derde concert bij in het Chassé Theater in Breda. Het concert in Carré is inmiddels uitverkocht, voor het concert in Groningen zijn nog kaarten beschikbaar.

Met zijn virtuoze gitaarspel en geweldige stem in combinatie met zijn jeugdige leeftijd (1977) weet Joe Bonamassa blues ook bij het jongere publiek populair te maken. Niet voor niets wordt hij in zijn thuisland Amerika omschreven als de grootste sensatie binnen de blueswereld.

Op zijn twaalfde werd Joe Bonamassa ontdekt door niemand minder dan B.B. King en in de jaren die volgden heeft al hij vele internationale muziekprijzen gewonnen en heeft hij zelfs zijn eigen Gibson Les Paul Joe Bonamassa gitaar. “Op dit moment is er geen betere blues gitarist dan Bonamassa”, schreef Gibson.com. Joe Bonamassa speelde onder andere samen met John Lee Hooker, Albert Collins en Buddy Guy.

Eind vorig jaar gaf Joe Bonamassa een zeer goed ontvangen concert in een uitverkocht Carré in Amsterdam. Dit jaar is zijn nieuwe album ‘Black Rock’ verschenen en sierde hij al de cover van Gitarist.

JOE BONAMASSA & support act
Vrijdag 5 november 2010
Oosterpoort – Groningen
Entree: € 40 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.30 uur

Zaterdag 6 november 2010
Chassé Theater – Breda
Entree: € 37,50, € 39,50, € 42,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Zondag 7 november 2010
Carré – Amsterdam - UITVERKOCHT
Entree: € 36, € 39, € 42, € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Voor het concert in Amsterdam en Breda zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop via www.livenation.nl