BUMA ROTTERDAM BEATS

12-07-2010 @ 13:41

internationale muziekconferentie voor hiphop, r&b, dubstep, soul en reggae
26 & 27 november, Rotterdam

In navolging van EuroSonic Noorderslag en het Amsterdam Dance Event is Nederland opnieuw een internationale muziekconferentie rijker. Op 26 & 27 november organiseert Stichting Rotterdam Beats op verschillende locaties in Rotterdam 'Buma Rotterdam Beats', dat zich richt op hiphop, r&b, dubstep, soul en reggae. Het evenement gaat bestaan uit een tweedaagse conferentie en muziekfestival en talentenprogramma,  en heeft de ambitie om uit te groeien tot een internationale conferentie waar kennisuitwisseling en netwerken centraal staan en waar het beste talent wordt gepresenteerd.

'Met Buma Rotterdam Beats krijgt Rotterdam er een festival bij dat qua muziekstijlen, talenten en muziekgeschiedenis perfect past bij de diversiteit van de stad. Ik ben dan ook verheugd met het feit dat er gekozen is voor onze stad en kijk uit naar de komende jaren, waar wij hopen dat Buma Rotterdam Beats zich zal bewijzen als hét muziekfestival voor deze genres en een belangrijke springplank voor internationale carrières,' zegt festivaldirecteur Roger Brouwn.

Het creëren van een ontmoetingsplek voor professionals uit de scene: dat is een van de speerpunten van Buma Rotterdam Beats. Niet alleen kunnen vertegenwoordigers van podia en festivals, muziekmaatschappijen, -uitgeverijen, producers, artist managers en agencies elkaar hier ontmoeten om een netwerk te genereren en zaken te doen. Er vinden overdag ook verschillende match making programma’s, Q&A’s, presentaties en discussies plaats die ingaan op actuele topics.

Het festival biedt een staalkaart van alle relevante ontwikkelingen en acts binnen Nederland van dit moment. Gedurende twee avonden zullen in vier locaties showcases plaats vinden, variërend van grotere namen alsmede opkomend nationaal, maar ook lokaal talent.

Deelnemen aan Buma Rotterdam Beats?
Je kunt je vanaf nu registreren voor Buma Rotterdam Beats! Een registratie geeft toegang tot het volledige conferentie- en festivalprogramma en Next Beats. Daarnaast kunt je gebruik maken van de online deelnemersdatabase en krijgt je tevens de conferentiegids en -tas.

Tarieven en deadlines
Early Bird: € 60,- (indien u zich registreert vóór 1 augustus 2010)
Medium: € 80,- (indien u zich registreert vóór 1 september 2010)
Late: € 100,- (indien u zich registreert vóór 1 november 2010)
Walk-up: € 120,- (vanaf 1 november 2010)

Buma Rotterdam Beats wordt georganiseerd door Buma Cultuur en De Nieuwe Oogst. Buma Cultuur is organisator van onder andere het Amsterdam Dance Event, EuroSonic Noorderslag Conference, Buma NL, Toonzetters en de Jazzdag. De Nieuw Oogst (voorheen Urban Culture Podium), is het eerste podium in de Benelux voor grootstedelijke jongerencultuur.

Voor meer informatie: www.buma-rotterdam-beats.nl