GUNS N' ROSES IN OKTOBER VOOR CONCERT NAAR NEDERLAND

03-06-2010 @ 11:59

De Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses geeft op zondag 3 oktober 2010 een concert in GelreDome XS, Arnhem. Axl Rose stond in de zomer van 2006 voor het laatst op de planken in Nederland. Een groot spektakel. Met hun meest recente album, 'Chinese Democracy' op zak doet Guns N' Roses dat nog eens dunnetjes over. 

In 1993 stond Guns N' Roses in het Goffertpark, tweemaal uitverkocht. Voor 120.000 fans kwamen hits als 'Sweet Child O' Mine', 'Civil War', 'Welcome to the Jungle', 'Knockin' On Heaven's Door', 'November Rain' en 'Paradise City' uit de speakers. Nummers die ook nu in 2010 nog veelvuldig op de radio te horen zijn en meegezongen worden door de vele trouwe fans van de band. Geproduceerd door Axl Rose en Caram Costanzo is op 21 november 2008 het zesde, meest recente album van Guns N' Roses uitgekomen, 'Chinese Democracy'. In 1991 bracht Guns N' Roses tegelijkertijd Use Your Illusion I en Use Your Illusion II uit, baanbrekend. Beide albums zijn bekroond met de multi-platina status. Guns N' Roses heeft sinds debuutalbum 'Appetite For Destruction' (1987) wereldwijd meer dan 90 miljoen albums verkocht.

Voor het concert van Guns N' Roses + Support act is behalve het reguliere ticket, ook een Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket heb je recht op toegang tot het concert middels een aparte ingang, early access, easy parking, een GNR merchandise item, consumptiemunten en gegarandeerde toegang tot het reguliere eerste vak (indien aanwezig). Na aanschaf van een Ticket de Luxe wordt twee weken vóór het concert via het doorgegeven e-mailadres contact opgenomen met de klant.

Guns N' Roses + Support act
Zondag 3 oktober 2010
GelreDome XS, Arnhem
Entree: 55,- (excl. servicekosten)
Entree Ticket de Luxe: € 185,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://web.gunsnroses.com/index.jsp