BIJZONDERE UITGAVE VAN NIEUWE SINGLE JAN SMIT

14-05-2010 @ 14:11

Op zijn internetsite www.jansmit.com maakt de populaire Volendamse zanger/entertainer Jan Smit bekend dat zijn nieuwe single “Terug In De Tijd” zal gaan heten. Dit is de tweede single van het eerder dit voorjaar uitgebrachte platina album “Leef” en is de opvolger van de hit “Leef Nu Het Kan”, Jans elfde #1 hit. “Terug In De Tijd” zal op 11 juni verschijnen.

Speciaal voor zijn grote schare fans brengt Smit een heel bijzondere editie van de nostalgische single uit, die in een gelimiteerde oplage beschikbaar zal zijn. Deze uitvoering van “Terug In De Tijd” gaat vergezeld van een fraai 24 pagina’s tellend boekje met daarin zo’n 50 foto’s van Jan uit zijn prille jeugdjaren, voorzien van Jans commentaar. Uniek materiaal, afkomstig uit de privécollectie van de zanger en zijn ouders, waar trouwe fans zonder enige twijfel halsreikend naar uitkijken. Het unieke fotoboekje wordt gemaakt in samenwerking met Albelli.

Voor meer informatie over hoe in het bezit te komen van deze zonder twijfel gewilde faneditie van “Terug In De Tijd”, kan men terecht op de internetsite van Jan Smit: www.jansmit.com .