TONI BRAXTON TERUG MET NIEUW ALBUM ´PULSE´

29-04-2010 @ 09:43

Na zeven jaar is ze is terug van weggeweest: Toni Braxton. Natuurlijk bekend van haar dubbel platina album “Secrets” uit 1996 met daarop de onvergetelijke hits als “Another Sad Love Song”, “Breathe Again”, “Un-Break My Heart”, “You’re Making Me High” en “He Wasn’t Man Enough”.

Op 14 mei komt haar zesde studioalbum “Pulse” uit in Nederland, de eerste single van het album is “Yesterday” en is een duet met Trey Songz.
Bekijk hier de video. “Yesterday” is nu in promotie op radio en TV.

Braxton is een ster van wereldformaat, ze ontving zes Grammy Awards tussen 1993 en 2001. Wereldwijd scoorden haar albums en singles gouden en platina awards. In Nederland stond haar album “Secrets” zeven weken op #1 en scoorde een dubbel platina award mede dankzij de onwaarschijnlijk grote hit “Un-Break My Heart” die het in totaal 32 weken heeft uitgehouden in de single Top 100. In Amerika scoorde Toni tussen 1991 en 2000 maar liefst
15 top 10 singles. Eind jaren ‘90 maakte een uitstapje naar het theater, ze speelde hoofdrollen in “AIDA” en “The Beauty & The Beast” op Broadway.
 
TONI BRAXTON ´PULSE´
Albumrelease: 14 mei
warner music

www.tonibraxton.com