ROXY MUSIC OP LOTS FESTIVAL 2010 LOTS, Share the music...

15-04-2010 @ 19:20

Roxy Music is toegevoegd aan de line-up van LOTS Festival. Roxy Music, bestaande uit Bryan Ferry, Phil Manzanera, Andy Mackay en Paul Thompson geeft een volledig optreden op vrijdagavond 27 augustus. Simple Minds, Ray Davies with Band, Melanie, The Waterboys, Raymond van het Groenewoud, Fischer-Z, The Sweet, Björn Again en Coldplace waren al aangekondigd voor LOTS. Zij spelen allemaal op zaterdag 28 augustus. Op veler verzoek is het alsnog wel mogelijk om met je eigen tent naar het festival te komen als je geen gebruik wilt maken van de gereed staande accommodaties. LOTS Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus in Biddinghuizen, op Evenemententerrein Walibi World. De voorverkoop voor LOTS Festival is reeds begonnen. De toegevoegde accommodatie-tickets, Bring-Your-Own-Mobile-Home en Bring-Your-Own-Tent, zijn te koop vanaf aanstaande zaterdag 24 april 2010, 10.00 uur via www.livenation.nl.

De bandleden van Roxy Music hebben flink hun stempel achtergelaten op de Britse cultuur. Al sinds de oprichting in 1971 hield de Britse band zich bezig met mode, romantiek, nostalgie en futurisme en bereikte daarmee ook gemakkelijk de hitlijsten in landen over zee. Het publiek op LOTS kan genieten van legendarische nummers als Do The Strand, Love Is The Drug, More Than This en Jealous Guy. Roxy Music zal op LOTS weer als vanouds klinken.  
 
Op 27, 28 en 29 augustus 2010 opent LOTS - het nieuwe festival voor levensgenieters - voor de eerste keer haar deuren voor een bont gezelschap van publiek en artiesten. Een Bourgondisch festival met muziek van het Woodstock-tot en met TopPop tijdperk, maar er worden zeker ook muzikale uitstapjes naar de 21ste eeuw gemaakt. Met buitengewoon lekker eten en goede wijn. Met bijzondere Happenings en niet onbelangrijk: je kunt op LOTS Festival overnachten in diverse topaccommodaties. Een zeer divers aanbod staat klaar in diverse Camp Areas. De keus bestaat uit het huren van een 'kale' tent tot en met luxe ingerichte tipi's, yurts, hotelstays, wooden lodges en bootcamps. Op de website www.lotsfestival.nl staat bij de mogelijke accommodaties precies aangegeven welke extra's er voorhanden zijn.

LOTS Festival steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor meer informatie over LOTS: www.lotsfestival.nl .

LOTS Festival is een initiatief van Mojo Concerts, Tadaaa Concepten, InShared en LOC7000.

LOTS FESTIVAL 2010
Vrijdag 27 augustus: Roxy Music
Zaterdag 28 augustus: Simple Minds, Ray Davies with Band, Melanie, The Waterboys, Raymond van het Groenewoud, Fischer-Z, The Sweet, Björn Again, Coldplace

vr 27, za 28 en zo 29 augustus 2010
Evenemententerrein Walibi World - Biddinghuizen
Festivalticket: € 95 (excl. servicekosten)
Accommodatietickets: variëren van € 110 tot € 1.100 per accommodatie, bestemd voor 2 tot 8 personen (incl. servicekosten). Voor een compleet overzicht: www.lotsfestival.nl
Bring-Your-Own-Mobile-Home ticket: € 75 (incl. servicekosten)  Bring-Your-Own-Tent ticket: € 30 (incl. servicekosten)

Aanvang programma: vrijdag 27 augustus, 18.00 uur
Festivalterrein open: vrijdag 27 augustus, 16.00 uur
Campings open: vrijdag 27 augustus, 14.00 uur
LOTS Festival sluit haar deuren op zondag 29 augustus, 14.00 uur
De kaartverkoop voor LOTS Festival is reeds begonnen via: www.livenation.nl en 0900-10102020 (accommodatietickets zijn alléén online te koop)