Paul de Leeuw op derde editie strandfestival ZAND

07-04-2010 @ 17:43

Ook Nick & Simon, VanVelzen, Rowwen Hèze, JURK! en 3JS op festival

Jeroen van Koningsbrugge en Eddy Zoey, presentatoren van Strandfestival ZAND, hebben 7 april het programma bekend gemaakt voor de derde editie van het festival. Niemand minder dan Paul de Leeuw zal op zaterdag 21 augustus het festival op het strand van Almere afsluiten. Het is voor het eerst dat De Leeuw te zien is op een grootschalig openlucht festival in Nederland. Ook Nick & Simon, VanVelzen, Rowwen Hèze, 3JS, JURK! en De Corona’s zullen een optreden verzorgen.

Paul de Leeuw zal met z’n band onder leiding van Cor Bakker een feestelijk optreden verzorgen. Alle grote hits komen voorbij, samen met enkele verrassingen. “Ik heb hele leuke verhalen gehoord over dit festival. Veel zand, mooie vrouwen en heerlijk koude rosé. Dus dat ik daar mag optreden is een eer en ook nog eens in de stad waar ik een klein beetje mijn hart aan heb verpand: Almere

Het strandfestival, dat jaarlijks 35.000 bezoekers trekt, biedt bezoekers naast muziek veel zomerse ingrediënten. Zo is er keuze uit verschillende barbecue arrangementen en kunnen bezoekers zelfs plaats nemen in een van de bubbelbaden op het podium. Voor de echte strandgangers zijn er dit jaar ook lounge bedden op het terrein geplaatst. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht met leuke sportactiviteiten, springkastelen en lekkernijen.

Strandfestival ZAND
Met: Paul de Leeuw, Nick & Simon, VanVelzen, Rowwen Heze, JURK!, 3JS en De Corona’s
Zaterdag 21 augustus 2010
Almere Strand
Kaarten: € 29,50 (excl. servicekosten)
www.strandfestivalzand.nl.

Kaartverkoop ZAND
Landelijke kaartverkoop start aanstaande zaterdag 10 april om 10.00 uur via www.strandfestivalzand.nl en de winkels van Primera.