FENOMEEN ANDRE VAN DUIJN 45 JAAR IN HET VAK

02-04-2010 @ 11:02

Deze week is de dubbelCD "Dubbel' van Andre van Duin verschenen. De afgelopen dagen was Andre in diverse programma's op radio en tv te horen en te zien.
Dinsdag 30 maart was André te gast in het radioprogramma van Edwin Evers bij Radio 538. En 's avonds was hij te gast in de "De Wereld Draait Door". Het programma stond volledig in het teken van André van Duin. Voor de gelegenheid was Joop van den Ende de tafelheer van Matthijs Van Nieuwkerk en schoven verschillende bekende collega’s aan om Van Duin te feliciteren, zoals Bert Visscher, Edwin Evers, Ferry de Groot, Eric Van Tijn, Joke Bruijs en Ron Brandsteder. Enkelen van hen werd ook naar hun favoriete Andre van Duin moment gevraagd. Aan het einde van het interview werd het eerste exemplaar van het nieuwe dubbelalbum 'Dubbel' uitgereikt aan André van Duin. Om precies te zijn werd het eerste deel van de 2CD, de CD met grappige liedjes uitgereikt bij Edwin Evers. De andere CD van het dubbelalbum werd in DWDD uitgereikt.
De kijkcijfers van de DWDD waren bijzonder hoog, nl 1.286.000 kijkers voor het programma en daarmee een van de beste tot nu toe.
Woensdagavond 31 maart was André te zien bij RTL Boulevard en Shownieuws en was hij 's ochtends ook te horen op Radio 2, in het programma 'De Gouden Uren' van Daniel Dekker. Hier werd het nummer 'Balpenlied' en 'Moederdag' gedraaid.
In DWDD liet Andre nog weten dat Animal Crackers komt terug op tv bij de Tros. Het programma is al jaren een veel teruggevraagd TV-programma. Voor Andre echter een heel bewerkelijk programma, waar hij jarenlang niet echt de tijd voor heeft gehad.
Meneer Wijdbeens kwam woensdag 31 maart chatten op de redactie van De Telegraaf/prive. Jan Wijdbeens stond donderdag 1 april ook op de voorpagina van de Telegraaf. In het artikel werd verwezen naar de chatsessie die Meneer Wijdbeens de dag ervoor gaf. Het intervieuw is te bekijken op de website van de Telegraaf.

Verder is André vrijdag 2 april bij de officiele lancering van de radio-editie van Sterren.nl

http://www.xs4all.nl/~ronsut/home.html

ANDRE VAN DUIN
2CD "DUBBEL"
release 2 april 2010
stage entertainment
als digitale download