SIMPLE MINDS, RAY DAVIES & BAND, MELANIE EN MEER OP LOTS FESTIVAL 2010

23-03-2010 @ 16:32

LOTS, Share the music...

Simple Minds, Ray Davies with Band, Melanie, The Waterboys, Raymond van het Groenewoud, Fischer-Z, The Sweet, Björn Again en Coldplace, dit zijn de bands die zojuist op de persconferentie zijn aangekondigd voor LOTS Festival 2010. LOTS staat echter voor méér dan enkel artiesten. Ook bijzondere Happenings als de Höyry Sauna, Silent Disco, diverse vormen van straattheater en een unieke bazaar maken hun opwachting op het nieuwe Bourgondische festival in augustus. Catering staat hoog in het vaandel op LOTS, met topkoks als Andre Amaro en Jelle de Visser worden de tongen van het publiek culinair gestreeld. En tot slot niet onbelangrijk: de campings van LOTS zijn voorzien van topaccommodaties, een goede nachtrust is gegarandeerd. Het evenement wordt gehost door presentator en muziekliefhebber Erik van der Hoff. LOTS Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus in Biddinghuizen, op Evenemententerrein Walibi World. De voorverkoop voor LOTS Festival begint vrijdag 26 maart om 10.00 uur.

Op 27, 28 en 29 augustus 2010 opent LOTS - het nieuwe festival voor levensgenieters - voor de eerste keer haar deuren voor een bont gezelschap van publiek en artiesten. Een Bourgondisch festival met muziek van het Woodstock-tot en met TopPop tijdperk, maar er worden zeker ook muzikale uitstapjes naar de 21ste eeuw gemaakt. Met buitengewoon lekker eten en goede wijn. Met bijzondere Happenings en niet onbelangrijk: je kunt op LOTS Festival overnachten in diverse topaccommodaties. Een zeer divers aanbod staat klaar in diverse Camp Areas. De keus bestaat uit het huren van een 'kale' tent tot en met luxe ingerichte tipi's, yurts, hotelstays, wooden lodges en bootcamps. Op de website www.lotsfestival.nl staat bij de mogelijke accommodaties precies aangegeven welke extra's er voorhanden zijn. Geen gedoe meer met het sjouwen van kampeerspullen, opzetten van tenten, scheerlijnen instellen enzovoorts. Het is voor het publiek dan ook niet toegestaan om je eigen tent of caravan mee te nemen. Camperplek tickets zijn wel beschikbaar.

LOTS Festival steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor meer informatie over LOTS: www.lotsfestival.nl.
LOTS Festival is een initiatief van Mojo Concerts, Tadaaa Concepten, InShared en LOC7000.

LOTS FESTIVAL 2010
27, 28 en 29 augustus 2010
Evenemententerrein Walibi World - Biddinghuizen
Festivalticket: € 95 (excl. servicekosten)
Accommodatietickets: variëren van € 110 tot € 1.100 per accommodatie, bestemd voor 2 tot 8 personen (incl. servicekosten). Voor een compleet overzicht: www.lotsfestival.nl
Camperplek ticket: € 175 (incl. servicekosten)
Aanvang programma: vrijdag 27 augustus, 18.00 uur
Festivalterrein open: vrijdag 27 augustus, 16.00 uur
Campings open: vrijdag 27 augustus, 14.00 uur
LOTS Festival sluit haar deuren op zondag 29 augustus, 14.00 uur