Amsterdam Comedy Festival 2010

16-03-2010 @ 16:07

KAARTVERKOOP GAAT 27 MAART VAN START MET CRISISBESTENDIGE TICKETPRIJZEN. PROGRAMMERING VOLGENDE WEEK BEKEND!
De derde editie van het Amsterdam Comedy Festival vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2010. Gedurende twee avonden zullen meer dan 40 comedians optreden op de 5 podia van de Melkweg Amsterdam. De kaartverkoop start op zaterdag 27 maart via de kanalen van Ticketservice. Nieuwsbriefleden komen al 3 dagen eerder aan de beurt. Op dinsdag 23 maart wordt een groot deel van de programmering bekend gemaakt.
 
Elk jaar presenteert het Amsterdam Comedy Festival een dwarsdoorsnee van de beste comedy, cabaret en aanverwante genres die Nederland, België en andere buitenlanden rijk is. Een los, vrolijk comedyfeest is het, waarbij bezoekers met 1 kaartje en zonder te hoeven reserveren vrij kunnen kiezen uit een aanbod van meer dan 20 comedyshows per avond op de 5 podia van de Melkweg te Amsterdam.
 
De voorbije jaren stonden o.m. Theo Maassen, Jan Jaap van der Wal, Freek de Jonge, Javier Guzman, Najib, Lennette van Dongen, Daniel Arends, Katinka Polderman, Ronald Goedemondt, en vele vele anderen op het podium van Amsterdam Comedy Festival.
 
Aanstaande dinsdag 23 maart maakt de festivalorganisatie de programmering voor 2010 bekend.
 
Het festival krijgt opnieuw voluit de steun van de VARA die een week later uitgebreid verslag zal doen van het festival op Nederland 3 en ook vooraf op radio, tv, online en in de VARA Gids veel aandacht aan het festival zal besteden.
 
Op zaterdag 27 maart start de kaarverkoop. De organisatie heeft de ticketprijzen drastisch verlaagd ten opzichte van vorig jaar: een dagkaartje kost nu 29,50 ipv 37,50. Ook in tijden van crisis moet er gelachen kunnen worden!

Wie zich via http://www.amsterdamcomedyfestival.nl <http://www.amsterdamcomedyfestival.nl/> inschrijft voor de nieuwsbrief, is als eerste op de hoogte van het programma en krijgt als eerste kans om tickets te kopen, al vanaf woensdag 24 maart.  
 
Meer informatie op www.amsterdamcomedyfestival.nl
 
Kaartverkoop:
Dagkaarten: € 29,50 (toegang tot alle shows, exclusief servicekosten)
CJP-leden krijgen € 4,50 korting op de dagkaarten, hupakee!
Passepartouts: € 49,50 (toegang tot alle shows gedurende twee dagen, exclusief servicekosten, LET OP: deze passepartout is persoonlijk en dus niet overdraagbaar! Op de eerste festivalavond ruil je je kaartje in voor een polsbandje - dit dien je het hele weekend aan te houden.)
De kaartverkoop start op zaterdag 27 maart 2010. Nieuwsbriefleden van Amsterdam Comedy kunnen al vanaf 24 maart een kaartje bestellen.
Kaarten zullen te koop zijn via Ticketservice via www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct. p/m). Ook bij het Amsterdams Uitburo en de bekende voorverkoopadressen.

Het Amsterdam Comedy Festival is een initiatief van Comedytrain en PIAS Comedy in samenwerking met de VARA.