DE STAAT IN VOORPROGRAMMA BIJ STEREOPHONICS

21-12-2009 @ 14:28

De Nederlandse band De Staat is bevestigd als special guest bij het concert van Stereophonics op zaterdag 6 februari in de Heineken Music Hall.  

De Staat brak in 2009 door met hun debuutalbum ‘Wait For Evolution’, dat in menig eindejaarslijstje hoog is geëindigd. Ook vestigde de band live hun naam met optredens op festivals als Noorderslag, Pinkpop en Lowlands. Dit najaar tourde De Staat zeer succesvol door Nederland met de Wifty Winter Tour waarin ondermeer Tivoli en Doornroosje (2x) werden uitverkocht. Volgend jaar wordt het album internationaal uitgebracht op het label van Masters of Reality voorman Chris Goss, gevolgd door een internationale tournee.

Stereophonics, afkomstig uit  het Zuid-Welshe Cwmaman, debuteert in 1997 met het album ‘Word Gets Around’, dat binnen korte tijd in Engeland de gouden status bereikt. Inmiddels hebben Stereophonics wereldwijd al meer dan 7 miljoen albums verkocht. Vorige maand verscheen het het nieuwe, zevende studio album ‘Keep Calm and Carry On’ waarop ook de huidige single ‘Innocent’ te vinden is.

STEREOPHONICS MET SPECIAL GUEST DE STAAT
Zaterdag 6 februari 2010
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00