MUSE IN 2010 NAAR HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN

23-11-2009 @ 14:09

Muse komt volgend jaar zomer terug naar Nederland voor een openlucht concert in het Goffertpark in Nijmegen. Het concert vindt plaats op zaterdag 19 juni 2010.
Vorige week zaterdag heeft Muse opnieuw bewezen tot een van de beste live bands van dit moment te horen. Het rocktrio gaf een spectaculair optreden in een uitverkocht Ahoy. De band maakte voor hun 'Resistance Tour' gebruik van een indrukwekkend decor met high tech special effects en een sublieme licht- en lasershow. Hun nieuwste album 'The Resistance' is onlangs met goud bekroond.
De Britse band Muse wordt in de jaren 90 opgericht. Het drietal Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme en Dominic Howard brengt in 1999 hun debuutalbum 'Showbiz' uit. Het tweede album 'Origin of Symmetry' betekent de grote doorbraak voor Muse. Bij de opvolgende albums  ‘Absolution’ en ‘Black Holes And Revelations’ weet Muse een uniek eigen geluid neer te zetten. Het trio combineert alternatieve rockmuziek met klassieke invloeden en verzekerd zijn fans ervan dat elk album anders en uniek is.

MUSE
+ support act
Zaterdag 19 juni 2010
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 49 (excl. servicekosten)