Nieuwe single ERIKAH KARST: Als je maar gelooft in mij

16-11-2009 @ 15:56

Eindelijk is het zover! De nieuwe single van Erikah Karst is uit en nu ook te downloaden via onder andere deze site .
Als je maar gelooft in mij’ is de tweede single van het album ‘Eigenwijs’  dat eerder dit jaar verscheen. Deze single is één van Erikah's persoonlijke favorieten. Zelf zegt ze hierover: ‘Het is altijd een van m'n favorieten geweest en het is dan ook extra spannend om het nu in het diepe te gooien en los te laten.. Zo voelt 't een beetje..
Ze vervolgt: 'Dat je de laatste tijd iets minder van me hebt gehoord wil niet zeggen dat ik heb stilgezeten.. Zeker niet! Er is heel veel gebeurd en er gaat dit jaar en volgend jaar nog veel meer gebeuren. Mijn eerste single "ik zie jou" heeft het goed gedaan en wordt nog steeds regelmatig gedraaid.. Ben ik erg blij mee! Veel regionale en ook de grotere landelijke zenders hebben de single gesteund! Super! '
Maar nu komen de spannende tijden weer.. De nieuwe single "Als je maar gelooft in mij" staat klaar!'

Clipopnames 'Als je maar gelooft in mij'
Bioscoop Luxor in Hoogeveen deed vorige week maandag 16 november dienst als decor voor de nieuwe single. Wat begon met een paar figuranten eindigde in een zaal vol fans en een echt feestje! Het eindresultaat is vanaf deze week o.a. bij sterren.nl te zien en te horen?