VOICE MALE: verrassing uit Vlaanderen

01-11-2009 @ 14:29

De Vlaamse a capella popgroep Voice Male is in de theaterwereld al langer een begrip. Ze spelen niet enkel in België en Nederland maar deden ook al Duitsland, Italië, Zuid-Afrika, en Zwitserland aan. Ze maakten enkele jaren geleden een duet met Belle Perez en stonden op nr 1 in Turkije met een duet met Songfestivalwinnares Sertab. Met hun vorige album waren ze niet enkel te gast bij Max TV, ze werden ook in de radio- en tv programma’s van Giel Beelen uitgenodigd omdat hij zo onder de indruk was van Voice Male. Met hun nieuwe album (en show) Voice Male at the movies trekken ze nu de bioscoop in. Ze brengen niet enkel bekende en populaire filmsongs maar hebben ook instrumentale filmmuziek (zoals The man with the harmonica uit Once upon a time in the West, en Raiders of the lost arc) omgezet naar zes stemmen. Vocale hoogstandjes, maar licht verteerbaar, met veel humor en te smaken door een breed publiek.
In de show Voice Male at the movies maken de heren het witte doek zelf ook onveilig want er worden originele filmbeelden geprojecteerd die afgestemd zijn op wat er live op het podium te zien en te horen is. Het gaat om nieuwe scenario's, maar ook beroemde scènes die door het zestal zelf worden geacteerd (wat dacht U van Sister act ?). Bij de cd Voice Male at the movies zit ook een gratis dvd met de leukste filmbeelden en clips uit de show. De show Voice Male at the movies gaat in Nederland op 6 november in première in Tuchinski in Amsterdam.

Tracklisting
01. Twentieth Century Fox Theme
02. Eye of the tiger
03. Lady Marmelade
04. Ik voel me zo verdomd alleen
05. The man with the harmonica (Once upon a time in the West)
06. Run
07. Hot stuff
08. Singing in the rain
09. Raindrops keep falling on my head
10. Moon River
11. You’ve got a friend in me
12. Don’t you (forget about me)
13. Somewhere over the rainbow
14. 9 to 5
15. Raiders of the Lost Arc
16. Like in a movie
+ free DVD met clips ‘Like in a movie’ + ‘Eye of the tiger’ + ‘Hail Holy Queen (Sister Act)’ + ‘The making of’ + bonusclip ‘Inside of me’.

VOICE MALE - AT THE MOVIES
Release: 09-10-2009

bestelnr CD+DVD: LIED09056
heartselling
release: 12-10-2009

http://www.voice-male.com/