Lovin L'ectro en AT Publishing bundelen krachten

12-10-2009 @ 15:04

De, in Leiden gevestigde, event/bookings organistatie Lovin L'ectro wordt uitgebreid met een muziekdivisie. 9 november zal de eerste release van Lovin L'ectro Recordings verschijnen, afkomstig van de act Chip & Dale, een dj-duo die in NYPD outfit optreedt en onder contract staat bij Lovin L'ectro. De wereldwijde administratie van de uitgaverechten van de tracks die op dit label verschijnen is in handen van AT Publishing dat tevens het label zal adviseren op het gebied van legal & business affairs.

Gert den Heijer (Lovin L'ectro): "In AT Publishing hebben we de ideale combinatie van een jong denkende publisher met de know-how en expertise van een routinier gevonden. Geen gouden bergen maar realistische verwachtingen, wij verheugen ons erg op deze samenwerking!".

Stefan Blonk (AT Publishing): "na signings als Billy The Klit en Dani-L Mebius is Lovin L'ectro een mooi complementair merk om als publisher te mogen vertegenwoordigen. De 'do-it-yourself' mentaliteit van deze dancejongens spreekt mij erg aan en past bij de manier van werken van de AT Group".

Deel dit artikel op: