ONE TWO TRIO brengt jubileumsingle uit: SJOE SJOE WA!

29-09-2009 @ 17:49

15 jaar geleden, toen One Two Trio nog maar net begon, stond de band aan de basis van een bijzonder liedje. Niemand kon denken dat dit nummer in de loop der jaren uit zou groeien tot een ware rage onder jong en oud. Het 15e jubileumjaar is nu in zicht. En om dit heugelijke feit te vieren zet One Two Trio nu juist dit nummer op single: SJOE SJOE WA!

Sjoe Sjoe Wa is het eerste nummer van een speciaal jubileumalbum dat begin 2010 uit zal komen. Vijftien jaar One Two Trio, in combinatie met enkele gloednieuwe, typische One Two Trio-nummers waarvan Sjoe Sjoe Wa dus de eerste is.
Onder het motto ‘in iedere volwassene zit een kind’ verleidt One Two Trio met dit liedje werkelijk iedereen tot een feestelijk dansje. Dankzij de duidelijke instructie niet alleen te volgen voor de kids, maar voor jong & oud! (kijk maar naar het clipje op www.onetwotrio.nl !)

Live entertainment
One Two Trio, de ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters' en 'Toedeloe', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest met een eigen karakter! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware 'de vierde man' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

website: www.onetwotrio.nl
Berk Music Productions