MADCON SPECIAL GUEST VAN DE BACKSTREET BOYS IN AHOY

28-09-2009 @ 17:09

Op zondag 15 november is de Noorse hiphop sensatie Madcon special guest van the Backstreet Boys in Ahoy in Rotterdam.

Madcon
bestaat uit Tshawe Baqwa en Yosef Wolde-Mariam. Het duo kreeg internationale bekendheid door hun single Beggin', een cover van Frankie Valli & The Four Seasons. Beggin' behaalde in 2007 al de eerste plaats in de hitlijsten van Frankrijk, Portugal, Noorwegen en Rusland. In Nederland werd het nummer pas in 2009 opgepakt maar niet zonder succes: Beggin’ behaalde in Nederland ook de eerste positie in de hitlijsten.
 
Madcon werd opgericht in 1992 en zijn met hun eigen stijl support act geweest van o.a. Destiny’s Child en Alicia Keys. Het eerste album van het duo ‘It’s All A Madcon’ (2004) werd bekroond met een Noorse Grammy Award. Het in ons land inmiddels populaire duo heeft plannen om andere delen van de wereld, zoals de Verenigde Staten, Japan en Australië, ook te veroveren.

The Backstreet Boys scoorden hun eerste grote hit ‘We’ve Got It Going On’ al in 1996. In de jaren erna volgden vele internationale tours en nummer 1 hits elkaar op en de wereldwijde fanbase van de jongens groeide. De Backstreet Boys verkochten miljoenen albums en hebben meer dan tien Nederlandse top 10 hits gehad. In 2002 hebben de jongens het rustiger aan gedaan. Na deze korte pauze kwamen ze in 2005 sterk terug met het album 'Never Gone'. Na het vertrek van Kevin Richardson in 2006 gaan de vier overgebleven Backstreet Boys Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell en A.J. McLean solide verder en hebben vorig jaar al laten zien dat ze ook met z'n vieren nog steeds vele hoofden op hol kunnen brengen.

In oktober van dit jaar brengen ze een nieuw album uit. In het kader hiervan komen de 'boys' in november naar Nederland voor een ongetwijfeld weer spetterende show.

BACKSTREET BOYS "This is us" Tour
+ special guest MADCON
Zondag 15 november 2009
Ahoy – Rotterdam
Entree: € 35, € 38, € 41, € 43 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur