EXTRA CONCERTEN NICK & SIMON 'OVERAL' TOUR

24-09-2009 @ 15:40

Na de uiterst succesvolle afsluiting van de ‘Overal’ livetour van Nick & Simon met hun band in het Rotterdamse Ahoy’ bleef er een aanhoudende vraag naar kaartjes. Om de enthousiaste fans niet teleur te hoeven stellen is er besloten om dit najaar de tour een vervolg te geven. Tijdens een viertal concerten, verspreid over het hele land, zullen de publiekslievelingen hun inmiddels ijzersterke livereputatie nogmaals bevestigen.

Tijdens de concerten komen uiteraard de grootste hits zoals “Pak Maar M’n Hand”, “Rosanne” en “Lippen Op De Mijne”, maar ook minder bekende composities van het Volendammer duo aan bod. Ook is er tijdens de liveshows ruimte voor liedjes die zowel Nick als Simon solo zal brengen en doen zij een aantal goedgekozen covers.

De kaartverkoop is inmiddels gestart voor de volgende concerten:

21 november WTC EXPO Leeuwarden
27 november GO PLANET Enschede
19 december BRABANTHALLEN Den Bosch
16 januari 2010  ZEELANDHALLEN Goes

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theater Kassa, telefonisch op 0900-9203 (45 cpm) en via het Internet op www.ntk.nl.

Op 13 november zal van één van de Ahoy’ concerten uit de ‘Overal’ tour een live-DVD verschijnen. Hierop staat het gehele concert vanuit een kolkend Ahoy’ met uiteraard alle hoogtepunten op een hoogwaardige wijze in beeld gebracht.