STAND-UP COMEDIAN PABLO FRANCISCO TERUG IN NEDERLAND

22-09-2009 @ 12:14

De Amerikaanse stand-up comedian Pablo Francisco komt naar Nederland voor twee spectaculaire shows. Op 24 oktober zal hij 013 in Tilburg aandoen, en op 25 oktober is Melkweg in Amsterdam aan de beurt. Dit alles in samenwerking met televisiestation Comedy Central, die ook de show uitzendt.

Pablo Francisco
is een van de bekendste namen in het Amerikaanse stand-up comedycircuit. Hij verkoopt de grote zalen in heel de V.S. uit met zijn energieke performance. Pablo is een wervelwind aan grappen die de elke zaal platspeelt.
Specialiteit van Pablo Francisco zijn de onnavolgbare imitaties: Arnold Schwarzenegger, Keanu Reeves, de beroemde filmpreviewstem: Pablo zorgt voor krankzinnige situaties op het podium! Zijn unieke talent en aanstekelijke humor zorgden ervoor dat het beroemde fragment “Little Tortilla Boy” meer dan 10 miljoen keer werd bekeken op Youtube.

Nu komt Pablo Francisco naar Nederland, in samenwerking met Comedy Central, voor twee shows: één in Tilburg en één in Amsterdam. Pablo is geen onbekende in ons land. In januari 2008 stond hij in de Amsterdamse comedyclub Toomler, en in juni 2008 verkocht hij de grote Dommelsch zaal van 013 in Tilburg al eens uit. De kaartverkoop voor de shows in 013 en Melkweg is inmiddels gestart.

De twee shows worden mede mogelijk gemaakt door Comedy Central. Bovendien wordt de show Ouch! van Pablo Francisco uitgezonden op 10 oktober tijdens de Stand-up Saturday bij Comedy Central er zullen er prijsvragen worden georganiseerd.

PABLO FRANCISCO IN SAMENWERKING MET COMEDY CENTRAL
013 – Tilburg
24 oktober 2009
Aanvang 20:00 uur
Tickets: €20,-
www.013.nl

Melkweg – Amsterdam
25 oktober 2009
Aanvang 20:00 uur
Tickets: €20,- + lidm
www.melkweg.nl