Introducing: Carolina Liar

28-08-2009 @ 14:27

28 Augustus verschijnt het eerste album "Coming To Terms" van Carolina Liar. Carolina Liar is een uit Los Angeles afkomstige rockband rond zanger/gitarist Chad Wolf. Hun debuutalbum Coming To Terms bestaat uit twaalf melodieuze pop/rock songs, waaronder de hit Show Me What I'm Looking For die deze week de 3FM Megahit is!

Frontman Chad Wolf groeit op in Charleston, South Carolina, maar op 22-jarige leeftijd pakt hij zijn gitaar en verhuist hij naar Los Angeles. Hij komt daar terecht bij de bekende Zweedse producer Max Martin (Robyn, Britney Spears, Pink, Kelly Clarkson, James Blunt) en samen nemen zij het album Coming To Terms op.

In de UK en de US behaalt de band al groot succes. De eerste twee singles I´m Not Over en Show Me What I´m Looking For schieten naar de hoogste posities van de charts en daarom is het nu ook de hoogste tijd om het Europese vaste land te veroveren.

De eerste single van het album, Show Me What I´m Looking For, komt inmiddels in Nederland al vaak langs op de radio en is deze week de 3FM megahit.

Bekijk hier de video van Show Me What I'm Looking For.
www.carolinaliar.com
(warner music)