Totale programmering Kinderparkpop op 5 september bekend

18-08-2009 @ 10:44

Kinderparkpop is de kindereditie van het grote Parkpop. Het kinderfestival is met 10.000 kinderen en hun ouders in twee jaar tijd uitgegroeid tot het grootste kinderfestival van Nederland.

De programmering van Kinderparkpop is dit jaar nog uitgebreider dan voorgaande edities. Op het succesvolle muziekfestijn zullen onder andere de volgende artiesten optreden: Gebroeders Ko, Whatever (X-factor), Djumbo, Kus, Lisa Amy & Shelley, HIT, Wipneus en Pim en Yes-R. De presentatie van het hoofdpodium is in handen van Clown Bassie.

Naast het hoofdpodium zal er een grote theatertent aanwezig zijn met een zeer gevarieerd programma. Zo zijn er theatervoorstellingen, dansdemonstraties en wordt jongtalent een podium geboden om te schitteren tijdens de 3e editie van Kinderparkpop. Het volledige programma in de theatertent is inmiddels bekend: Zirkus Zirkus, Djuli, RReADY, Sjon & Sjeffrie Kinder Showww, The Movement, Coole Kidz DJ, Theateroptreden Apollo Kids, Theateroptreden Roodkapje met Maud, Theateroptreden Hans & Grietje met Linda Wagenmakers als Snoepheks. De presentatie van de theatertent is in handen van Luuk Wessels. Tevens worden er diverse kinderactiviteiten op het terrein georganiseerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal dit jaar Kinderparkpop op zaterdag 5 september 2009 plaatsvinden.

De Haagse wethouder Frits Huffnagel (Citymarketing):"Kinderparkpop staat garant voor een fantastische dag voor kinderen en hun ouders in het Zuiderpark. Op deze nieuwe datum in september zal dat ongetwijfeld ook weer het geval zijn".

Kinderparkpop 2009 wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag en de Rabobank.

Locatie: Zuiderpark, Den Haag
Datum: zat. 5 september, 13.00 - 18.00 uur
Ticketprijs: € 15,00, excl. servicekosten

Voorverkooppunten: www.kinderparkpop.nl , VVV kantoren, Postkantoren, GWK's en Free Record Shops en via het callcenter: 0900 300 1250 (45 cpm). Tevens zijn er kaarten verkrijgbaar bij alle Intertoys Speelgoedwinkels in de regio Den Haag.