'CELEBRATION: de ultieme greatest hits van Madonna!

30-07-2009 @ 16:06

Op 25 september komt de Ultimate Greatest Hits Collection van Madonna uit, “Celebration”. De nummers zijn allemaal geremasterd en geselecteerd door Madonna en haar fans. Het album is de ultieme verzameling van hits uit Madonna’s indrukwekkende carrière waaronder “Express Yourself,” “Vogue” en “4 Minutes”. “Celebration” wordt uitgebracht als 1-CD en 2-CD. Tevens zal op 25 september een 2-DVD uitkomen met de beste video´s van Madonna waaronder vele video´s die nog nooit eerder op DVD verschenen zijn.

De “Celebration” CD bevat ook twee nieuwe songs. De eerste single - ook getiteld “Celebration” - is geproduceerd door Madonna en Paul Oakenfold en zal maandag 3 augustus wereldwijd op de radio in premiere gaan om 14.00 uur Nederlandse tijd. Vanaf 4 augustus zal de digitale maxi single te koop zijn. De video is opgenomen in Milaan en is geregisseerd door Jonas (“Ray Of Light”) Akerlund en is uiteraard ook terug te vinden op de “Celebration” DVD.
 
De hoes van “Celebration” is gemaakt door street pop artist “Mr. Brainwash”, bekend vanwege zijn unieke stijl die het beste te omschrijven is als “throwing modern cultural icons into a blender and turning it up to eleven.”
 
Madonna verkocht wereldwijd al meer dan 200 miljoen albums en is de best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Terecht heeft ze het predikaat “Queen of Pop” gekregen. Ze won bovendien meerdere Grammy Awards en werd opgenomen in de legendarische Rock and Roll Hall of Fame.
(warner music)