Grappig liedje!

04-07-2009 @ 13:33

René Shuman & Angel-Eye hebben als verzoekje een heel bijzonder en grappig liedje van Elvis Presley opgenomen en als kadootje op hyves gezet. Er zijn al vele leuke reacties op gekomen en ze vinden het leuk om nog meer verzoekjes op te nemen. Mmmm. Ga dus naar de SHUMAN en ANGEL-EYE HYVES en klik op vriend toevoegen om de song uit 1962 te horen…………”Such an easy question”. Heb je zelf ook een verzoekje, laat je reactie achter in het blog!
En…over creatief gesproken wat vind je van dit grappige videoclipje over eekhoorns! Veel plezier…KLIK HIER voor het clipje!

volgen via twitter?

17 juli: Promsnight Libeek: Classic meets Rock’n Roll

Een sublieme muzikale crossover. Kijk hier voor de commercial! De oerklanken van de Europese volksmuziek ontmoeten het fundament van Rock’n Roll in de samenwerking tussen René Shuman & Angel-Eye en het fantastische orkest Sint Gertrudis!
Nummers als "Rip it Up", "Always on my Mind" en "Suspicious Minds", uitgevoerd met meer dan 60 muzikanten: daar moet je bij zijn! De mooiste ballads en de meest swingende songs. Op een unieke wijze uitgevoerd door René Shuman & Angel-Eye. Een waar muzikaal spektakel!
Met als klap op de vuurpijl: Een afsluitend concert door René Shuman & Angel-Eye met hun eigen grote showband! 
Bestel NU je tickets op www.promsnightlibeek.nl
A Summernight to remember! Heerlijk genieten van Limburg met (en van) René Shuman & Angel-Eye! Let’s rock!