A TRIBUTE TO MICHAEL JACKSON 2 JULI, PARADISO AMSTERDAM

30-06-2009 @ 20:55

Met o.a. Boris, Do, Waylon, ANNY, Valerius en Leona
Op donderdag 2 juli wordt in Paradiso, Amsterdam afscheid genomen van Michael Jackson. Op deze avond komen muzikanten en fans bijeen in de Amsterdamse Poptempel voor een muzikaal eerbetoon aan de King of Pop, die vorige week plotseling overleed.
De avond is vrij toegankelijk voor iedereen. Een aantal Nederlandse artiesten voert nummers van Michael Jackson uit als teken van respect voor de wereldberoemde popster. Er zullen naarmate de organisatie vordert meer namen en details bekend gemaakt worden. Ook is er een foto-expositie en beeldmateriaal uit de archieven van de TNG (Nederlandse fanclub van Michael) te zien.
Paradiso heeft een capaciteit van maximaal 1.500 bezoekers. Op dit moment wordt gezocht naar mogelijkheden om buiten een groot scherm te plaatsen, zodat mensen die binnen geen plek meer hebben niets hoeven te missen.
Het initiatief voor dit muzikaal eerbetoon is genomen door Boris en Paradiso, in nauwe samenwerking met de TNG, de Nederlandse fanclub van Michael. Voorzieningen worden door diverse sponsoren aangeboden.

Zaal open: 19.00
Aanvang: 20.00
Einde: 01.00
Entree: gratis

Boris: www.borismusic.nl