DE WEEK VAN HET METROPOLE met o.a. Trijntje Oosterhuis

22-06-2009 @ 13:10

Unieke orkestrale uitvoeringen met topartiesten in de Heineken Music Hall

Trijntje Oosterhuis zal samen met het Metropole Orkest op vrijdag 2 oktober een uniek concert verzorgen in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Eerder al werd de komst van Rob de Nijs bevestigd. Hij zal op donderdag 1 oktober een uniek concert met het Metropole Orkest geven met medewerking van Eric Vloeimans. Het concert van Rob de Nijs en Het Metropole Orkest is al in de verkoop.
Het uitverkochte concert dat Rob de Nijs in 2008 samen met het Metropole Orkest gaf, is iedereen dermate goed bevallen dat besloten is om nog eenmaal gezamenlijk de planken te delen en wel op donderdag 1 oktober. Trompettist Eric Vloeimans zal  een gastrol tijdens het optreden verzorgen. Vloeimans wordt gezien als een van de beste jazztrompettisten van deze tijd en is regelmatig te vinden op binnen- en buitenlandse podia.

Trijntje Oosterhuis sings Burt Bacharach
De show van Trijntje Oosterhuis met het Metropole Orkest op vrijdag 2 oktober  zal in het teken staan van het repertoire van Burt Bacharach: Eén van de grootste songschrijvers uit de geschiedenis van de populaire muziek in de Verenigde Staten. Samen met hem nam Trijntje de twee zeer succesvolle albums ‘The Look of Love’ (2006) en ‘Who’ll speak for love’  (2007) op.
De vrouwelijke topvocaliste deed twee jaar geleden ook twee shows met het Metropole Orkest in de Heineken Music Hall. Deze waren beide uitverkocht.

DE WEEK VAN HET METROPOLE
Met ‘De Week van het Metropole’ lanceert organisator  Brand New Live  in samenwerking met Het Metropole Orkest, de  Heineken Music Hall en Radio 2, een prestigieus en innovatief muziekevenement waarbij alles draait om een muziekbeleving met allure. Gedurende een aantal opeenvolgende dagen treedt het orkest op met aansprekende artiesten in een stijlvolle setting van internationale klasse.  ‘De Week van het Metropole’ zal dan ook gaan uitgroeien tot een nieuwe muzikale formule waarbij de bezoeker telkens weer geniet van verrassende combinaties en verfrissende, orkestrale uitvoeringen van de muziek van de geprogrammeerde artiesten.

Kaarten voor de concerten van ‘De Week van het Metropole’ zijn ondermeer verkrijgbaar via  www.livenation.nl, www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren, Free Record Shops, VVV's en GWK's en 0900-300 1250 (45 cpm).

DE WEEK VAN HET METROPOLE
Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.15 uur
01 oktober Rob de Nijs (m.m.v. Eric Vloeimans)                    
02 oktober Trijntje Oosterhuis                        

WWW.WEEKVANHETMETROPOLE.NL