FLEETWOOD MAC VOOR CONCERT NAAR NEDERLAND

16-06-2009 @ 14:57

Op donderdag 15 oktober geeft Fleetwood Mac een concert in Ahoy in Rotterdam. 

De legendarische groep Fleetwood Mac komt dit najaar voor het eerst sinds vijf jaar weer naar Europa met de ‘Unleashed' tour. Momenteel gooit de band zeer hoge ogen met de gelijknamige Noord Amerikaanse tour, waarbij ze alleen maar lovende kritieken scoren: “Het is officieel: Fleetwood Mac heeft geen een stap terug gedaan – de Mac is nog steeds een goed geoliede machine”. “Een overvloed van een van de meest succesvolle overzichten in rock geschiedenis, meer dan genoeg voor een indrukwekkende show van begin tot eind”, aldus de Boston Herald en Billboard Magazine.
Fleetwood Mac is een van de meest invloedrijke rockgroepen aller tijden. Wereldhits als ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Sara’ en ‘Little Lies’ zijn nog elke dag op de radio te horen. Tijdens het concert in Ahoy zullen dan ook alle grote hits voorbij komen.
Wij houden van onze band en vinden dat de titel van de tournee ‘Unleashed’ perfect beschrijft hoe we ons voelen als we samen op het podium staan – met name in 2009. We zijn erg blij om weer terug te zijn – vooral in Europa waar we onze favoriete songs kunnen spelen en waar we de fans weer kunnen zien”, aldus Fleetwood Mac in een gezamenlijke verklaring.

Fleetwood Mac bestaat uit Mick Fleetwood (drums), John McVie (basgitaar), zangeres Stevie Nicks en Lindsay Buckingham (gitaar). De laatste keer dat Fleetwood Mac een concert in Nederland gaf was in 1994.

FLEETWOOD MAC
Donderdag 15 oktober 2009
Ahoy – Rotterdam
Entree: € 54, € 59, € 62, € 65 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur