NL: MELANY LAVIE: IK WEET HET ZEKER!

12-06-2009 @ 17:45

Wat snel komt is goed en dat is wel van toepassing bij de lieftallige blonde zangeres Melany LaVie, afkomstig uit het Brabantse plaatsje Diessen.
In september 2008 verscheen, van de toen nog 16-jarige Melany, haar debuut single “Ik hou van jou” en stond het twee weken na de release ruim 4 weken lang in de top 100, in de Nederlandstalige top 20 en in diverse andere hitlijsten.
De bijbehorende videoclip van deze single werd via youtube goed bekeken en zij werd hierdoor een graag geziene Nederlandstalige artieste.

In februari 2009 werd haar opvolger “Super man” op de markt gebracht en werd door de verschillende radiostations weer even zo enthousiast ontvangen en natuurlijk ook door haar inmiddels groeiende groep fans.
Mede hierdoor was Melany LaVie met “Super man” te gast bij 3FM dj Giel Beelen en ook hem wist de Brabantse schoonheid voor zich te winnen. De aanvragen stroomden binnen voor Melany. Zo was zij ook te gast in het programma “Top of Flop” en merkte Paul de Leeuw op, dat er eindelijk eens anders Nederlandstalig repertoire op de markt komt.
Zij kon bij “Top of Flop” rekenen op de steun van de jury en hierdoor mocht Melany LaVie voor de 2e keer haar opwachting maken bij Giel Beelen. Ook Xander de Buisonjé, één van de juryleden, was zeer gecharmeerd van de stem van Melany.
Diverse andere tv-optredens, waar onder Het Tros Piratenfestijn en Het Sterrenpalet onderstreepten het feit dat de tijd nu dus rijp is voor ander Nederlandstalig repertoire. Ook haar live optredens bij de diverse radiostations zijn altijd zeer succesvol, mede door haar mooie verschijning, haar stem en de aanstekelijke nummers, die zorgen voor de juiste stemming.
Inmiddels hebben ook de bladen de weg naar Melany LaVie weten te vinden. In de Privé van week 19 werd een artikel onder de noemer “Hollandse Nieuwe” aandacht aan haar gewijd.
Met haar nieuwe aanstekelijke single “Ik weet het zeker”, maakt Melany LaVie grote kans om één van de zomerhits van 2009 in handen te hebben, een combinatie van dance en de synthesizer pop uit de jaren 80, waar je niet stil bij kunt blijven zitten. Al haar vorige nummers “Ik hou van jou” en “Super man" zijn nog steeds te downloaden via de reguliere download sites.
www.megamediamagazine.nl
2009 Gaya Music
website: www.melanylavie.nl
hyves-site: www.melanylavie.hyves.nl