LIVE CD/DVD van Michael Bublé meets Madison Square Garden

11-06-2009 @ 17:21

De nieuwe live CD/DVD van meervoudig Grammy award winnaar Michael Bublé ligt vanaf deze week in de winkel. De concertfilm Michael Bublé Meets Madison Square Garden is een zeer persoonlijke documentaire rond een historisch optreden. Het concert in Madison Square Garden was één van de grootste shows uit de carrière van Bublé.
Michael Bublé Meets Madison Square Garden bevat tevens beelden van Bublé’s
emotionele bezoek aan de Blue Note Club waar hij zes jaar geleden voor het eerst optrad als nog onbekende zanger. Daarnaast krijgen fans de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

Enkele hoogtepunten van deze CD/DVD zijn Leonard Cohen’s  “I’m Your Man”, de romantische klassieker “Me And Mrs. Jones”, het swingende “Crazy Little Thing Called Love” en zijn hitsingles “Home”, "Everything" en "Lost". Bovendien bevat de CD/DVD twee nieuwe songs.

De Michael Bublé Tour duurde twee jaar en trok meer dan één miljoen fans wereldwijd, inclusief 80 uitverkochte shows in de Verenigde Staten.
Bublé’s albums zijn meer dan 15 miljoen keer over de toonbank gegaan. Zijn meest recente album “Call Me Irresponsible” (2007) behaalde in vele landen de #1 positie waaronder Nederland. Van dit album zijn in Nederland meer dan 120.000 exemplaren verkocht (dubbel platina).
Op dit moment is Michael Bublé druk bezig met de opnamen van zijn vierde studio album dat in het najaar wordt verwacht. Dit album wordt geproduceerd door David Foster en Bob Rock.
Michael Bublé meets Madison Square Garden
Release CD/DVD: 12 juni 2009
warner music